Ultralyd Ulsteinvik

   Ved Austad Diagnostikk sin ultralyd klinikk i Ulsteinvik tilbyr vi privat ultralyd undersøkelse hos røntgenlege Tor Austad

Kort ventetid, åpent helg og kveld!

Ved Austad Diagnostikk sin klinikk i Ulsteinvik møter røntgenlege Tor Austad. Vi tilbyr Helsesjekk Ultralyd og Diagnostisk og tidlig ultralyd for gravide.

Helsesjekk ultralyd

Helsesjekk Ultralyd er en systematisk ultralyd undersøkelse som inkluderer blant annet ultralyd av blodkar på halsen, skjoldbruskkjertel, lymfebaner, bryst, indre organer i magen, livmor og eggstokker, lyske, testikler og blodårer til beina.

Hensikten med Helsesjekk Ultralyd er å tidlig kunne oppdage sykdom som ulike typer kreft, samt åreforkalkninger som gir økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Undersøkelsen er ikke smertefull og er helt uten stråling.

Helsesjekk Ultralyd Ulsteinvik utføres av røntgenlege Tor Austad

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd innebærer undersøkelse av et organ eller en region, avhengig av problemstilling.

Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Uavklarte magesmerter, kul i testikkel eller smerter i pungen er andre tilfeller hvor ultralyd er nyttig i utredningen.

Diagnostisk ultralyd Ulsteinvik utføres av røntgenlege Tor Austad

Ultralyd gravid

Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-7 hvor man bl.a kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og vurdere svangerskapslengden.

Senere i svangerskapet gjøres mer detaljert organgjennomgang og vurdering av fosterets vekst.

Ultralyd av gravide utføres av røntgenlege Tor Austad

Ultralyd Ulsteinvik

Vår ultralyd klinikk i Ulsteinvik finner du i Bjørndalvegen 7a.

Du finner oss i 3. etg i Convex bygget.

I tillegg til Ulsteinvik, finner du oss også i Oslo, Stavanger, Bergen Trondheim og Førde 

Besøks- og postadresse: Bjørndalvegen 7a, 6065 Ulsteinvik

Pris ultralyd lege (radiolog)

Austad Diagnostikk er nå kontantfritt. Du kan betale med VISA og kredittkort.

Austad Diagnostikk har ultralyd klinikk i Ulsteinvik, Oslo Stavanger, Bergen, Trondheim og Førde. Her møter du våre erfarne røntgenleger med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk. Vi har topp moderne utstyr og kort ventetid. Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.

Erfaringer Ultralyd Ulsteinvik
  • Ultralyd Ulsteinvik
Comments Rating 5 (2 reviews)