Ultralyd Ulsteinvik

   Ved Austad Diagnostikk sin ultralyd klinikk i Ulsteinvik tilbyr vi privat ultralyd undersøkelse hos røntgenlege Tor Austad

Kort ventetid, åpent helg og kveld!

Ved Austad Diagnostikk sin klinikk i Ulsteinvik møter røntgenlege Tor Austad. Vi tilbyr Helsesjekk Ultralyd og Diagnostisk og tidlig ultralyd for gravide.

Helsesjekk

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av halspulsårer, skjoldbruskkjertel, lymfebaner, bryst, indre organer i magen (lever, galleblære, nyrer etc.), livmor og eggstokker, testikler og blodårer til beina. Helsekontrollen gir deg mulighet til å oppdage sykdom som ulike typer kreft på et tidlig tidspunkt. I tillegg avsløres eventuelle åreforkalkninger som gir økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Helsesjekk Total inkluderer ultralyd i tillegg til blodprøver, lungefunksjonsprøve, blodtrykk og EKG. Dette er for deg som trenger en spesielt grundig undersøkelse, eller vil slippe rutineundersøkelse hos fastlegen.

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd innebærer undersøkelse av et organ eller en region, avhengig av problemstilling.

Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Uavklarte magesmerter, kul i testikkel eller smerter i pungen er andre tilfeller hvor ultralyd er nyttig i utredningen.

Diagnostisk ultralyd Ulsteinvik utføres av røntgenlege Tor Austad

Ultralyd gravid

Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-7 hvor man bl.a kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og vurdere svangerskapslengden.

Senere i svangerskapet gjøres mer detaljert organgjennomgang og vurdering av fosterets vekst.

Ultralyd av gravide utføres av røntgenlege Tor Austad

Ultralyd Ulsteinvik

Vi har nylig flyttet inn i flotte lokaler i Ulsteinvik!

Du finner oss nå i Bjørndalvegen 3A, kun få meter fra Blåhuset og Ulstein Arena. Vi holder til i 2. etg.

 

Besøksadresse: Bjørndalvegen 3A, 2. etg.

Pris ultralyd lege (radiolog)

Austad Diagnostikk er nå kontantfritt. Du kan betale med VISA og kredittkort.

Erfaringer Ultralyd Ulsteinvik
  • Ultralyd Ulsteinvik
Comments Rating 5 (2 reviews)