Klinikk nummer to i Oslo

Austad Diagnostikk har hatt klinikk på Majorstuen i Oslo siden 2010. De siste årene har våre tjenester blitt svært populære også i Oslo, samtidig som vi har vært så heldige å kunne inngå samarbeid med flere erfarne og svært dyktige røntgenleger. Det er derfor med stor glede at vi i høst åpner klinikk nummer to i Oslo!

Sentral beliggenhet på Skøyen

Austad Diagnostikk har inngått et samarbeid med Magnat Center på Skøyen. Magnat Center er et veletablert helsesenter med blant annet legespesialister, fastleger, fysioterapeuter og kiropraktorer. Vår klinikk på Magnat Center på Skøyen ligger svært sentralt, kun få menter fra korrespondanse med tog, trikk og buss. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter i området.

Våre tjenester

Ved vår klinikk på Skøyen tilbyr vi den unike Helsesjekk med ultralyd og diagnostisk ultralyd.

I tillegg tilbyr vi i samarbeid med Magnat Center Helsesjekk Total for den som ønsker en grundigst mulig undersøkelse av helsen sin. Testen passer også godt for den som vil spare tid eller av andre årsaker ønsker å slippe den årlige rutinekonsultasjonen hos fastlegen, da tilbudet i tillegg til helsesjekk med ultralyd også inkluderer måling av blodtrykk, vekt og høyde, test av lungefunksjon, EKG (måling av hjerterytmen) og utvidede blodprøver.

Kort ventetid og høy kvalitet

Du finner de samme spesialistene på våre klinikker på Skøyen og Majorstuen. Alle våre leger er spesialister i radiologi og har i tillegg svært god erfaring og kompetanse innen ultralyd. Når vi nå har to klinikker i Oslo, er målet å kunne gi deg time med kortest mulig ventetid!