Ultralyd Oslo

Privat ultralyd – i Oslo finner du oss på Majorstuen

Vi har erfarne legespesialister, kort ventetid, topp moderne utstyr!

Austad Diagnostikk har klinikk på Majorstuen. Her møter du våre erfarne røntgenleger.

Vi tilbyr Helsesjekk med ultralyd, Diagnostisk ultralyd og tidlig ultralyd hos våre leger.

Helsesjekk

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av halspulsårer, skjoldbruskkjertel, lymfebaner, bryst, indre organer i magen (lever, galleblære, nyrer etc.), livmor og eggstokker, testikler og blodårer til beina. Helsekontrollen gir deg mulighet til å oppdage sykdom som ulike typer kreft på et tidlig tidspunkt. I tillegg avsløres eventuelle åreforkalkninger som gir økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Helsesjekk Total inkluderer ultralyd i tillegg til blodprøver, lungefunksjonsprøve, blodtrykk og EKG. Dette er for deg som trenger en spesielt grundig undersøkelse, eller vil slippe rutineundersøkelse hos fastlegen.

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd innebærer undersøkelse av et organ eller en region, avhengig av problemstilling.

Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Uavklarte magesmerter, kul i testikkel eller smerter i pungen er andre tilfeller hvor ultralyd er nyttig i utredningen.

Diagnostisk ultralyd på våre klinikker i Oslo utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd.

Ultralyd gravid

Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-7 hvor man bl.a kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og vurdere svangerskapslengden.

Senere i svangerskapet gjøres mer detaljert organgjennomgang og vurdering av fosterets vekst.

Ultralyd av gravide i Oslo utføres av våre erfarne leger med god kompetanse i ultralyd av gravide.

Privat ultralyd i Oslo

Hos Austad Diagnostikk møter du spesialister (røntgenleger) med spesielt god erfaring innen utralyddiagnostikk. Vi har kun det beste utstyret på markedet. Siden vi er en privat klinikk trenger du ikke henvisning for å få time til ultralydundersøkelse hos oss.

PS! NY ADRESSE! Ultralydklinikken på Majorstuen finner du i Bogstadveien 51 med inngang fra Majorstua krysset! Her finner du oss i nyoppussede lokaler med god beliggenhet.

Klinikk Majorstuen

Besøks- og postadresse: Bogstadveien 51, 0366 Oslo

PRIS ULTRALYD OSLO HOS LEGE

PRIS ULTRALYD GRAVID I OSLO

Tidlig ultralyd 1400,-

Austad Diagnostikk er nå kontantfritt. Du kan betale med VISA og kredittkort.

Austad Diagnostikk har ultralyd klinikk i Oslo, Bergen, Stavanger, TrondheimFørde, Skien, Tromsø, Sarpsborg og Ulsteinvik. Her møter du våre erfarne røntgenleger med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk og erfarne jordmødre med kompetanse innen graviditet, svangerskapsomsorg og ultralyd av gravide.

Erfaringer Ultralyd Oslo
  • Ultralyd oslo
Comments Rating 4.95 (81 reviews)