Skip to main content

ULTRALYD Tromsø

Privat ultralyd i Tromsø hos erfarne leger.

Kampanje 10% rabatt i oktober
Austad Diagnostikk er en privat klinikk med kontorer i Tromsø sentrum. Hos oss kan du få ultralydundersøkelse hos en av våre lokale spesialister.

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd er en målrettet ultralydundersøkelse med fokus på et bestemt område. En slik ultralydundersøkelse kan passe om du har behov for å nærmere undersøke et spesielt område eller organ.

Diagnostisk ultralyd kan bidra til å stille en rekke diagnoser med god sikkerhet og kan blant annet brukes til å undersøke følgende problemstillinger:

  • Undersøkelse av nyoppdaget kul på halsen
  • Endringer i stoffskifte
  • Vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger
  • Uavklarte magesmerter
  • Undersøke hovedpulsåren i magen
  • Vurdere venene i leggen med tanke på blodpropp

Under timen vil en av våre erfarne røntgenleger undersøke området i fokus ved hjelp av en ultralydprobe. Proben blir plassert mot huden og produserer lydbølger som skaper bilder på skjermen. En av våre lokale spesialister vil trygt ta deg gjennom undersøkelsen.

Hos Austad Diagnostikk tilbyr vi diagnostisk ultralyd hos en av våre spesialister i Tromsø. En slik undersøkelse kan bidra til å stille diagnoser og vurdere muskel og skjelettsystemet ettersom undersøkelsen gir masse nyttig informasjon som legen vil vurdere.

Les mer

Helsesjekk med ultralyd

Helsesjekk med ultralyd kan være gunstig for deg som ønsker en undersøkelse av flere organer og pulsårer i kroppen. Under en slik undersøkelse vil det bli gjennomført ultralyd av store deler av kroppen, samt gjort en vurdering av resultatene opp mot ditt kjønn og alder, samt andre eventuelle plager du har.

Du vil både få muntlig og skriftlig tilbakemelding på resultatene av den lokale spesialisten, og vi vil opprette en journal som oppbevares trygt i våre systemer.

Les mer 

Pris ultralyd Tromsø hos spesialist

Helsesjekk ultralyd 2790,-
Diagnostisk ultralyd 1850,-
Kontroll innen 6 mnd. 990,-

Sentrale lokaler: Her finner du oss

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00

Adresse

Besøksadresse:
Skippergata 7a,
9008 Tromsø

Du finner oss på Skansen Legekontor i Skippergata 7a. Det er enkelt adkomst fra veien og gode parkeringsmuligheter.