Skip to main content

ULTRALYD
Stavanger

Privat ultralyd hos våre erfarne leger i Stavanger.

Kampanje 10% rabatt i oktober

Vi tilbyr trygg og smertefri ultralydundersøkelse hos lokale spesialister i Stavanger. Du kan enten få en helsesjekk med ultralyd, eller undersøke bestemte områder eller plager med diagnostisk ultralyd.

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd er en ultralydundersøkelse som er gunstig ved behov for å undersøke et bestemt område eller en bestemt plage. Diagnostisk ultralyd kan bidra til å stille en rekke diagnoser og kan blant annet brukes til å undersøke følgende problemstillinger:

  • Undersøkelse av nyoppdaget kul på halsen
  • Endringer i stoffskifte
  • Vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger
  • Uavklarte magesmerter
  • Kul i testikkel eller smerte i pungen

Diagnostisk ultralyd er en trygg undersøkelse som gjennomføres av våre radiologer. Ultralydbildene på skjermen dannes ved at en ultralydprobe blir plassert mot huden i området som blir undersøkt.

Hos Austad Diagnostikk i Stavanger blir en slik undersøkelse utført av en erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse i ultralyd. En slik undersøkelse kan bidra til å vurdere muskel og skjelettsystemet ettersom undersøkelsen gir masse nyttig informasjon som spesialisten vil vurdere.

Les mer om diagnostisk ultralyd

Helsesjekk med ultralyd

Våre spesialister tilbyr helsesjekk med ultralyd. Dette er en undersøkelse som inkluderer ultralyd av både organer og pulsårene i kroppen. Resultatene vil bli vurdert mot din alder og ditt kjønn, samt eventuelle plager.

Under undersøkelsen vil en av våre røntgenleger gi deg et muntlig svar, samtidig som du vil få en skrevet rapport som oppbevares trygt i din journal hos oss. Det å ha en lokal spesialist i nærheten kan skape trygghet.

Les mer om helsesjekk med ultralyd  

Våre spesialister i Stavanger

Ultralydundersøkelsen gjennomføres av erfaren røntgenlege med god erfaring og kompetanse. På våre kontorer i Stavanger blir du møtt av lokale spesialister som tar deg gjennom undersøkelsen.

Jian Xu
Jian Xu har jobbet som radiolog hos Austad Diagnostikk siden 2017. Han har også jobbet som overlege i radiologi siden 2010. Jian er utdannet lege fra NTNU (2010) og spesialist i radiologi (2015) fra St Olavs hospital. Han tok medisinsk doktor grad (MR ved hodeskade) ved NTNU i 2010.

Foto Jian Xu, radiolog

Priser ultralyd Bergen hos spesialist

Helsesjekk ultralyd 2790,-
Helsesjekk Total 4690,-
Diagnostisk ultralyd 1850,-
Kontroll innen 6 mnd. 990,-

Velkommen til nyoppussede lokaler i Stavanger

nyoppussede lokaler i Stavanger

Adresse

Besøksadresse:
Jernbaneveien 7,
4005 Stavanger

Du finner oss i sentralt i Stavanger i nyoppussede lokaler ved Breiavatnet, like ved Stavanger Stasjon og Radisson Blu.

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00