Sjekk av føflekker

Grundig sjekk
og fjerning av føflekk

Kampanje 10% rabatt i oktober

Grundig sjekk og fjerning av føflekk

Føflekksjekk er en forebyggende undersøkelse hvor legen foretar grundig vurdering av alle dine føflekker, både på kroppen og i ansiktet.

Slik foregår føflekksjekken

Legen vil først gjennom samtale kartlegge om du har tidligere hudsykdommer og hvilke bekymringer og plager du har. Spesielt vil legen vurdere om du har risikofaktorer eller symptomer på hudkreft.

Etter samtalen vil legen gjennomføre en grundig vurdering av alle føflekkene dine, både på kroppen og i ansiktet. Undersøkelse av føflekkene gjøres ved hjelp av et dermatoskop som gjør at legen kan se føflekkene i større detalj. Hele konsultasjonen tar vanligvis inntil ca. 20 minutter, men det er avhengig av hvilke plager du har og hvor mange føflekker du har.

Fjerne føflekk

Dersom legen oppdager føflekker som han mener bør fjernes, kan dette i mange tilfeller gjøres i samme seanse. Fjerning av føflekk er en enkel prosedyre som gjøres med lokalbedøvelse. Prøvesvaret er vanligvis klart innen få dager.

Priser sjekk og fjerning av føflekk

 • Føflekksjekk
  1 700,-
 • Helsesjekk med ultralyd + Føflekksjekk
  3 990,-
 • Helsesjekk Total + Føflekksjekk
  5 990,-
 • Fjerning av føflekk i samme seanse
  490,-

Helsesjekk samtidig med føflekksjekk

Føflekksjekk kan gjennomføres samtidig med Helsesjekk med ultralyd og Helsesjekk Total i Stavanger. Undersøkelse av blodårer, indre organer og føflekker utføres da fortløpende i samme seanse. Ved Helsesjekk Total tas også blant annet blodprøver, EKG, spirometri og blodtrykk.

Austad Diagnostikk tilbyr ultralyd i Bergen, Førde, Hamar, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Erfarne røntgenleger med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk.

Postadresse: Bogstadveien 51, 0366 Oslo
Orgnr: 981906071
© Austad Diagnostikk 2022