Skip to main content

Nyheter

Kampanje 10% rabatt i oktober

Rekordmange tar forebyggende helsesjekk!

4. september 2018

Austad Diagnostikk har utviklet og er ledende i Norge innen konseptet “helsesjekk med ultralyd”, og er en av de ledende private aktørene innen forebyggende helse og helsesjekker i Norge generelt – i 2013 tilbød Austad Diagnostikk helsesjekk hos én radiolog på Sunnmøre. I dag har vi tilknytning til 12 radiologer i Norge, og bare i 2017 utførte Austad Diagnostikk over 10 000 helsesjekker.

I høst åpner Austad Diagnostikk ny klinikk på Skøyen, i tillegg til klinikken på Majorstuen. Ved å utvide til to klinikker i Oslo håper vi å kunne opprettholde kort ventetid også fremover. Begge klinikkene ligger nær stoppesteder for tog, trikk og buss og har gode parkeringsmuligheter.

Unik helsesjekk

Du skal lete svært lenge etter en helsekontroll som gir så mye nyttig informasjon om helsen din på en så enkel og behagelig måte, og helt uten bivirkninger! Tilfredsheten hos de som benytter seg av helsesjekken er også svært høy, Austad Diagnostikk mottar kontinuerlig tilbakemelding fra alle kundene gjennom “Happy or not”, og hele 99 % er enten fornøyd eller svært fornøyd med denne grundige, men enkle testen! Dette er en tilfredshet vi kan være svært stolte av!

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk. Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

Slipper den årlige rutinekontrollen hos fastlegen

Siden måling av blodtrykk og vurdering av enkelte blodprøver som sukkernivå og PSA også kan være nyttig ved jevne mellomrom, tilbyr vi også muligheten for en utvidet helsekontroll med ultralydundersøkelse, blodprøver, EKG, lungefunksjonstest og måling av blodtrykk ved klinikken på Skøyen. Slik kan du få testet “ALT” i én seanse uten behov for den årlige rutinekontrollen hos fastlegen! I tillegg samarbeider radiologen og allmennlegen i tolkningen av svarende fra ultralydundersøkelsen og de øvrige testene, noe som gir en helhetlig og grundig vurdering. Siden Austad Diagnostikk har spesialisert seg på slike undersøkelser, kan vi tilby deg undersøkelsen for inntil en tiendedel av prisen for tilsvarende undersøkelser hos andre private aktører i Oslo!

I tillegg til Oslo, finner du Austad Diagnostikk i BergenTrondheimStavangerFørde og i Ulsteinvik.

Klinikker i hele Norge

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.