Austad Diagnostikk er glade for å melde at vi åpner klinikk i Skien / Porsgrunn fra juni 2019!

På klinikken vil vi tilby privat ultralyd og helsesjekk med kort ventetid. Her vil du møte overlege og spesialist Moritz Bøhme og våre øvrige spesialister. Bøhme har lang erfaring som radiolog. I tillegg til å jobbe hos Austad Diagnostikk, er han overlege ved Sykehuset Telemark hvor han blant annet har ansvaret for ultralyd diagnostikken.

Unik helsesjekk

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk.

Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

Hvor finner du oss?

Du finner oss i Porsgrunnsvegen 188, sentralt med enkelt adkomst og gode parkeringsmuligheter. Kun få meter fra nærmeste bussholdeplass.

I tillegg til Skien, finner du oss i OsloBergen, TrondheimFørde, Stavanger og Ulsteinvik. Her møter du våre erfarne røntgenleger med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk og erfarne jordmødre med kompetanse innen graviditet, svangerskapsomsorg og ultralyd av gravide.