Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut kontaktskjema så sendes all informasjon som du legger inn i skjema til oss som e-post, dette kan inkludere navn, telefonnummer, e-postadresse og beskjed til oss. Denne informasjonen blir lagret i ubegrenset tid, for at vi skal kunne ha oversikt over service- og behandlingshistorikk for våre brukere. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør man unngå å sende sensitiv informasjon per e-post.

Live Chat

Live chat som er brukt på vår side er en tredjeparts innebygd innhold. All informasjon som blir delt her, før, etter eller under chat, blir også sendt til Livechat Inc. som er selskapet som har laget applikasjonen. Denne informasjon blir ikke prosessert, men bare lagret for å ha en kopi som kan slåes opp. Vi anbefaler likevel å ikke dele informasjon av privat natur i chatten.
Innebygd innhold kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. Du må forholde deg til deres egne personvern. Her gjelder det eksterne nettstedets egne personvernerklæring.

Nyhetsbrev

Austad Diagnostikk sender ut nyhetsbrev per e-post (mail). Ved hjelp av nyhetsbrevet vil vi gi deg nyttig informasjon om helserelaterte emner gode råd for hvordan du kan holde deg frisk. Brevene vil blant annet inneholde informasjon om kampanjer og helsetips fra Austad Diagnostikk sine leger og sykepleiere.

Dersom du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev, må du registrere din e-postadresse og samtykke til våre brukerbetingelser.

For at vi skal kunne være sikre på at det er rett person som får vårt nyhetsbrev, vil du bli bedt om å bekrefte påmeldingen ved en automatisk e-post som blir sendt ut til oppgitt e-postadresse. Om du velger å ikke bekrefte e-posten, vil ikke din e-postadresse bli registrert hos oss, og du vil heller ikke motta vårt nyhetsbrev.

Ved å registrere deg for mottak av nyhetsbrev fra oss samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev med helseinformasjon og informasjon om våre helsetjenester. Du samtykker også til at vi måler åpningsgrad og klikk på linker i nyhetsbrevet.

Austad Diagnostikk benytter e-posttjenesten Mailchimp for utsendelse av nyhetsbrev. E-postadresse  IP-adresse, åpningsgrad og klikk vil derfor bli behandlet og lagret av Mailchimp i USA.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Dette gjør du ved å gå inn på vårt siste nyhetsbrev, og klikke på avmeldingslinken. Dersom du velger å melde deg av nyhetsbrevet, vil all informasjon om deg bli slettet hos oss og fra vår konto hos Mailchimp.

Austad Diagnostikk vil ikke benytte dine opplysninger til annen markedsføring eller andre tjenester enn til å sende ut dette nyhetsbrevet.

Informasjonskapsler

Hvis du bruker en tjeneste, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du skal bruke tjenesten. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for ‘Husk meg’ vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
For mer detaljer om informasjonskapsler og hvordan de blir brukt på denne side, gå til vår oversikt over informasjonskapsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
Her gjelder de eksterne nettstedenes egne personvernerklæringer.

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeradferd på våre nettsider. Dette verktøyet lagrer cookies med din brukeradferd, her blir ingen personlig informasjon samlet, da vi har deaktivert innsamling av IP-adresser.
Hvis du ikke vil tillate Google å samle brukeradferd, så må du slå på ‘Do Not Track’. Datahjelperne.no har en veiledning i hvordan du slår på ‘Do Not Track’ funksjonen i nettleseren.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Google LLC

Google LLC er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som spesialiserer seg på internettrelaterte tjenester og produkter, som inkluderer online-annonseringsteknologi, søkemotor, cloud computing, programvare og maskinvare.
Google Analytics deler brukeradferd med Google LLC, men det er ikke noe personlig data som blir delt, da vi har deaktivert innsamling av IP-adresser.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

LiveChat

LiveChat Software er et kundeservice programvare selskap og utvikler av LiveChat-programvare som en service-basert helpdesk programvare og online chat programvare for e-handel salg og kundesupport.
Selskapet er en av nøkkelaktørene i markedet og har kontorer i Polen og USA. Selskapet har mer enn 21.000 kunder over 150 land, inkludert bedrifter som Adobe, AirAsia, Best Buy, Better Business Bureau, ING, Huawei, Orange og PayPal.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksport fil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss som har blitt lagret. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-klassevurdering, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet.
Servere driftes av Baggy Media AS og de står for nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Serverne ligger hos Hetzner, som er en profesjonell og anerkjent hosting leverandør og holder til i Tyskland. Passord knyttet til brukerprofilene krypteres i databasen slik at ingen kan se hvilket passord som er knyttet til en brukerkonto, selv ikke teknisk personell. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Operatører for ordreadministrasjon har tilgang til ordrer og behandling av disse.

Endringer

Vi kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser til personvern kan dere ta kontakt på post@austaddiagnostikk.no

Du kan klage på hvordan vi behandler dine opplysninger til

Datatilsynet
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: 22 39 69 00.