Skip to main content

Helsesjekk oslo

Få full helsesjekk hos spesialister på Majorstuen 

Kampanje 10% rabatt i oktober

Helsesjekk

Austad Diagnostikk tilbyr 3 typer helsesjekk på klinikken i Oslo. Her vil våre spesialister gjennomføre en rekke ulike undersøkelser. Disse utføres eller tolkes blant annet av radiolog, kardiolog og allmennlege avhengig av typen av helsesjekk.

Helsesjekk med ultralyd

Under helsesjekken vil en røntgenlege gjennomføre en systematisk ultralydundersøkelse av organer og blodårer. Her vil radiologen blant annet undersøke:

Legen undersøker organene i tur og orden og vurderer om de er normale. Samtidig vurderes funnene på ultralyd opp mot din alder og kjønn, og eventuelle symptomer og plager du har.
Les mer

Helsesjekk Total i Oslo

Helsesjekk Total er en grundig helsekontroll som kan ha til hensikt å avdekke risikofaktorer og symptomer som bør følges opp, samt påvise eventuelt utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt.

En full helsesjekk med Helsesjekk Total gjennomføres av våre spesialister på Majorstuen. Først av radiolog og deretter av sykepleier som tar prøver som tolkes av allmennlege. Helsesjekken inkluderer følgende undersøkelser:

Les mer

Helsesjekk Total + hjerteutredning

Hos Austad Diagnostikk i Oslo har vi også hjertelege som tilbyr hjerteutredning i tillegg til Helsesjekk Total. Denne undersøkelsen er vår mest omfattende helsekontroll og inkluderer:

 • Konsultasjon hos hjertelege
 • Ultralyd av hjertet
 • Helsesjekk med ultralyd hos røntgenlege
 • Utvidede blodprøver
 • Lungefunksjonstest
 • EKG
 • Blodtrykk

Resultatene fra disse undersøkelsene vil danne grunnlaget for en samtale med røntgenlege og hjertelege som vil gi deg individuelle råd, og henvise videre ved behov.

Les mer

Pris helsesjekk Oslo

 • Helsesjekk med ultralyd
  2 790,-
 • Helsesjekk Total
  4 690,-
 • Helsesjekk Total + hjerteutredning
  7 490,-

Hvem passer Helsesjekk Total for?

Total helsesjekk passer for deg som ønsker en ekstra grundig helsekontroll. Allmennlege og radiolog vurderer de ulike testene opp mot hverandre og ved behov diskuteres resultatene sammen for å gi deg en helhetlig vurdering.

Les mer

Nyoppussede lokaler på Majorstuen

Klinikken i Oslo finner du på Majorstuen i Bogstadveien 51 med inngang direkte fra Majorstua krysset! Våre spesialister vil ta deg imot i nyoppyssede lokaler hvor du vil gå gjennom en rekke undersøkelser. Vi holder til i 4. etg med tilgang til både heis og trapp. Lokalene ligger sentralt i Oslo og er lett å nå med kollektiv transport.

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00

Adresse

Besøksadresse:
Bogstadveien 51,
0366 Oslo

Våre spesialister på Majorstuen

På våre kontorer på Majorstuen i Oslo blir du møtt av profesjonelle spesialister som vil gå gjennom helsesjekken med deg og konsultere deg gjennom resultatene.

Magnus Raland
Magnus Raland er radiolog ved Austad Diagnostikk sine kontorer i Oslo. Han har arbeidet hos Austad Diagnostikk siden 2019. Han har sin utdanning fra Uppsala Akademisk Sykehus og har jobbet som radiologkonsulent i store deler av Sverige og Norge.

Radiolog Magnus Raland