Skip to main content

Austad Diagnostikk
Oslo

Helsesjekk og privat ultralyd
– i Oslo finner du oss på Majorstuen
Kampanje 10% rabatt i oktober

Pris Ultralyd Oslo hos radiolog

Helsesjekk ultralyd 2790,-
Helsesjekk Total 4690,-
Diagnostisk ultralyd 1850,-
Kontroll innen 6 mnd. 990,-

Pris Hjertelege Oslo

Ultralyd av hjertet 3590,-
Blodåresjekk + Hjertesjekk 5290,-
Helsesjekk Total + Hjertesjekk 7490,-
Executive helsesjekk 10990,-

For flere tjenester se Hjertelege

Pris Føflekksjekk og hudlege Oslo

Føflekksjekk 1 700,-
Konsultasjon hudlege 1 700,-
Helsesjekk ultralyd + Føflekksjekk 4 290,-
Helsesjekk Total + Føflekksjekk 6 290,-
Fjerning av føflekk pr stk 350,-

Pris Allmennlege Oslo

Konsultasjon hos allmennlege (20 min) 1 280,-
Konsultasjon hos allmennlege (30 min) 1 680,-
Videokonsultasjon hos allmennlege 980,-

Pris Ernæringfysiolog Oslo

Første konsultasjon etter helsesjekk 290,-
Påfølgende konsultasjon 590,-
Første konsultasjon uten helsesjekk 990,-

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00

Adresse

Besøksadresse:
Bogstadveien 51,
0366 Oslo

Klinikken i Oslo finner du på Majorstuen i Bogstadveien 51 med inngang direkte fra Majorstua krysset! Her finner du oss i nyoppussede lokaler. Vi holder til i 4. etg med tilgang til både heis og trapp.

Helsesjekk Oslo

Hensikten med en helsesjekk kan være å avdekke risikofaktorer, symptomer som bør følges opp og å påvise allerede utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt. Austad Diagnostikk tilbyr flere ulike typer helsekontroll på klinikken i Oslo.

Under helsesjekken undersøker legen blant annet stoffskiftekjertelenhalsen, lymfebaner, bryst og armhuler, bukspyttkjertelen, lever, galleblære, nyrer og urinveier, prostata, testikler, livmor og eggstokker.

Les mer 

Diagnostisk Ultralyd

Diagnostisk ultralyd innebærer undersøkelse av et organ eller en region, avhengig av problemstilling.

Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Uavklarte magesmerter, kul i testikkel eller smerter i pungen er andre tilfeller hvor ultralyd er nyttig i utredningen.

Diagnostisk ultralyd utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd.

Les mer 

Hjertelege

Hjertelegen utreder og behandler sykdommer som rammer hjerte og karsystemet slik som hjerteinfarkt, klaffesykdom, forhøyet blodtrykk og hjerteflimmer. Austad Diagnostikk tilbyr nå utredning hos privat hjertespesialist i Oslo inkludert blant annet konsultasjon, ultralyd av hjertet og blodåresjekk.

Les mer 

Føflekksjekk

En føflekksjekk er en forebyggende undersøkelse. Legen foretar en grundig vurdering av alle dine føflekker, både på kroppen og i ansiktet ved hjelp av et dermatoskop. Gjennom samtale kartlegges også tidligere hudsykdommer og hvilke bekymringer og plager du har.

I tilfelle legen oppdager føflekker som bør fjernes, kan dette ofte gjøres i samme seanse. Dette er en enkel prosedyre. Etter føflekken er fjernet, sendes den til laboratorium for testing og du får svar når prøven er analysert.

Les mer 

Klinisk Ernæringsfysiolog

Kostholdet er avgjørende for fysisk helse og psykisk velvære. Hjerte og karsykdom, høyt blodtrykk og kolesterol, fettlever, diabetes og mageplager kan ofte bedres ved å endre kostholdet.

Hos klinisk ernæringsfysiolog kan du få skreddersydd kostholdsveiledning tilpasset din helse og hverdag, og basert på resultatene fra helsesjekk.

Resultatet kan være forebygging av livsstilssykdommer, reduserte plager fra mage og tarm og redusert bruk av medisiner mot for eksempel høyt blodtrykk, høyt kolesterol og diabetes.

Les mer