Skip to main content

Nyheter

Kampanje 10% rabatt i oktober

Kort ventetid og flere erfarne spesialister i Stavanger!

12. november 2018

Vi øker kapasiteten med flere erfarne og dyktige spesialister i Stavanger!

Austad Diagnostikk har utviklet og er ledende i Norge innen konseptet “helsesjekk med ultralyd”, og er en av de ledende private aktørene innen forebyggende helse og helsesjekker i Norge generelt – i 2013 tilbød Austad Diagnostikk helsesjekk hos én radiolog på Sunnmøre. I dag har vi tilknytning til 12 radiologer i Norge, og bare i 2017 utførte Austad Diagnostikk over 10 000 helsesjekker.

I 2014 etablerte Austad Diagnostikk sin første klinikk i Stavanger. Etter som tilbudet har blitt stadig mer kjent og populært, er det nå blitt behov for økt bemanning på klinikken. I tillegg til spesialister Tor Austad og sønnen Gunnar Austad, har Austad Diagnostikk nå derfor inngått samarbeid med Stephan Stiris som er spesialist i radiologi og har mange års erfaring som røntgenlege, spesielt innen ultralyddiagnostikk. Slik legger vi til rette for at avdelingen i Stavanger skal ivareta svært høy standard og samtidig bevare kort ventetid. Klinikken i Stavanger ligger i Verksgata, kun få meter fra Fiskepiren.

Unik helsesjekk

Du skal lete svært lenge etter en helsekontroll som gir så mye nyttig informasjon om helsen din på en så enkel og behagelig måte, og helt uten bivirkninger! Tilfredsheten hos de som benytter seg av helsesjekken er også svært høy, Austad Diagnostikk mottar kontinuerlig tilbakemelding fra alle kundene gjennom “Happy or not”, og hele 98-99 % er enten fornøyd eller svært fornøyd med denne grundige, men enkle testen! Dette er en tilfredshet vi kan være svært stolte av!

Happy index: 97

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk. Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

I tillegg til Stavanger, finner du Austad Diagnostikk i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Klinikker i hele Norge

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.