Skip to main content

Nyheter

Kampanje 10% rabatt i oktober

Samarbeid med radiolog med doktorgrad i Trondheim!

6. september 2018

Øket kapasitet med dyktig røntgenlege i Trondheim

Austad Diagnostikk har utviklet og er ledende i Norge innen konseptet “helsesjekk med ultralyd”, og er en av de ledende private aktørene innen forebyggende helse og helsesjekker i Norge generelt – i 2013 tilbød Austad Diagnostikk helsesjekk hos én radiolog på Sunnmøre. I dag har vi tilknytning til 12 radiologer i Norge, og bare i 2017 utførte Austad Diagnostikk over 10 000 helsesjekker.

I fjor etablerte Austad Diagnostikk sin første klinikk i Trondheim. Som følge av økt etterspørsel oppstod det likevel relativt raskt behov for økt bemanning på klinikken. I tillegg til spesialister Tor Austad og sønnen Gunnar Austad har klinikken nylig inngått samarbeid med Jian Xu som har doktorgrad i radiologi. Slik legger vi til rette for at avdelingen i Trondheim skal ivareta svært høy standard og samtidig bevare kort ventetid. Klinikken i Trondheim ligger like ved torget ved Trondheim Medisinske Senter.

Pasientene kommer ikke via fastlegen

Den store veksten og pågangen på klinikken vår i Trondheim helt siden oppstart skyldes først og fremst at ryktet har spredd seg fra de som har vært til undersøkelse hos oss. Det er faktisk forbausende få pasienter som kommer til oss via fastlegen.  Vi har ikke offentlig avtale (refusjon), men med dagens bemanning kan vi tilby time innen relativt få dager for dem som ikke ønsker å vente i helsekø. Dette er jo betydelig kortere ventetid enn i det offentlige hvor du må vente minst 1,5 måned på ultralydundersøkelse, vi synes derfor det er naturlig at fastlegen informerer pasientene sine om hvilke muligheter som finnes, så kan pasienten selv velge om han eller hun vil betale for undersøkelsen selv eller vente i helsekø.

Unik helsesjekk

Du skal lete svært lenge etter en helsekontroll som gir så mye nyttig informasjon om helsen din på en så enkel og behagelig måte, og helt uten bivirkninger! Tilfredsheten hos de som benytter seg av helsesjekken er også svært høy, Austad Diagnostikk mottar kontinuerlig tilbakemelding fra alle kundene gjennom “Happyr or not”, og hele 98-99 % er enten fornøyd eller svært fornøyd med denne grundige, men enkle testen! Dette er en tilfredshet vi kan være svært stolte av!

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk. Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

Klinikker i hele Norge

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.