Unik helsesjekk

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av en rekke av kroppens organer.

Hensikten med helsekontrollen er å påvise eventuell sykdom som kreft på et tidlig tidspunkt, og samtidig å identifisere risiko for hjerte og karsykdom slik at man kan forebygge og forhindre utvikling av hjerteinfarkt og hjerneslag.

Statistikken viser at sjansen for kreft, hjerteinfarkt og hjerneslag øker etter man er 40-50 år.

Undersøkelsen utføres av spesialist (røntgenlege) med lang erfaring innen ultralyd. Austad Diagnostikk har til enhver tid kun de beste ultralydapparatene på markedet – både høy kompetanse og topp utstyr er avgjørende for godt resultat ved ultralydundersøkelse.

Utvikling av kalk- og fettpåleiringer (plakk) i åreveggen oppstår flere år før blodåren blir tett. Med ultralyd kan legen oppdage plakkene og vurdere om du er i risikosonen for utvikling av hjerte og karsykdom. Dersom du er i risikosonen har du nytte av forebyggende tiltak.

En kreftsvulst lager ikke smertefibre og kan derfor vokse i flere år før den gir seg til kjenne. Ultralyd kan oppdage svulster lenge før de gir symptomer. Tidlig diagnose kan både gjøre behandlingen enklere og prognosen bedre.

Noen fakta om ultralydundersøkelsene som inkluderes i helsesjekken:

  • Hos kvinner med tett vev er ultralyd sikrere enn mammografi, og helt uten stråling og ubehag.
  • Ultralydundersøkelse kan redusere dødeligheten av utvidelse på hovedpulsåren (aorta aneurisme).
  • Nyrekreft kan oppdages med ultralyd før kreftsvulsten gir symptomer eller utslag på urin- og blodprøver.
  • Ultralyd gir mer nøyaktig informasjon om din risiko for utvikling av hjerte og karsykdom enn “tradisjonelle” risikofaktorer som blodtrykk og kolesterol.
  • Ved normalt utseende, kan testikkelkreft utelukkes med praktisk talt 100 % sikkerhet.
  • Fettlever kan diagnostiseres med ultralydTilstanden har sterk tilknytning til blant annet overvekt og diabetes, og nyere forskning viser at fettlever faktisk også øker risikoen for hjerte og karsykdom.
  • Kreft i urinblæren kan i mange tilfeller påvises allerede når svulsten er svært liten.

NB! Pris for full helsesjekk med ultralyd kun 2390,- Vi har kort ventetid, topp moderne utstyr og kun erfarne spesialister.

Tilbakemelding etter helsesjekk

I tillegg til at du får et muntlig svar under selve undersøkelsen, blir det også skrevet en rapport som oppbevares i din journal hos oss.  Du får med deg et skriftlig svar på helsesjekken umiddelbart om du ønsker det. Dersom det oppdages forhold som må følges opp videre, henvises du til videre utredning og behandling, eventuelt via fastlege dersom dette er mest hensiktsmessig.

Hvorfor regelmessig helsesjekk

Den beste effekten av Helsesjekk Ultralyd forventer man etter gjentatte undersøkelser ettersom man da har større mulighet til å oppdage eventuell sykdom på et tidligere tidspunkt. Vi anbefaler derfor at undersøkelsen ikke bare gjøres en gang, men at undersøkelsen gjentas med bestemte tidsintervaller (annet hvert år).

Om du har spesielle plager eller symptomer som du selv oppfatter som unormalt for deg, er det viktig at du bestiller time hos din fastlege.

Din erfaring er viktig for oss

Alle som benytter våre tjenester er viktige for oss. Vi har fokus på å levere helsetjenester med høy kvalitet og ønsker å ha de som kommer til oss i fokus. Legene du møter er alle spesialister (radiologer) med svært god kompetanse innen ultralyddiagnostikk.  Faktisk oppgir hele 99 % av de som har vært hos oss at de er enten fornøyd eller svært fornøyd med våre tjenester (se under).

Få rask time til Helsesjekk Ultralyd  ved en av våre klinikker

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Oslo, Bergen, Stavanger, TrondheimFørde, Skien, Tromsø og Ulsteinvik. Vi har topp moderne utstyr og kort ventetid! Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies.