Ultralyd – Livmor/eggstokker

Eggstokker-v1

Ultralydndersøkelse av livmor og eggstokker kan gjøres enten fra utsiden av magen (transabdominalt) eller fra skjeden (transvaginalt).

Vi utfører undersøkelsen transabdominalt. I de aller fleste tilfeller får man god oversikt over både eggstokker og livmoren og kan da påvise for eksempel livmorknuter og cyster på eggstokkene.

Ultralydundersøkelse erstatter ikke celleprøve fra livmortappen, men en celleprøve erstatter heller ikke en ultralydundersøkelse.

Få rask time til ultralyd livmor og eggstokker ved en av våre klinikker

Du kan få time til Diagnostisk Ultralyd av livmor og eggstokker hos våre erfarne legespesialister. Ultralyd av livmor og eggstokker inngår også som en del av Austad Diagnostikk sin Helsesjekk Ultralyd.

Austad Diagnostikk har klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, TrondheimFørde og Ulsteinvik. Vi har topp moderne utstyr og kort ventetid! Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies.