ULTRALYD Bukspyttkjertel (pankreas)

Pancreas-v1

Bukspyttkjertelen er en kjertel som ligger i midtlinjen i høyde med mellomgulvet. Kjertelen produserer bukspytt som hjelper til med fordøyelsen.

I tillegg produserer den hormonet insulin som regulerer blodsukkeret.

Man vurderer bukspyttkjertelen for å se etter svulster selv om kreft i bukspyttkjertelen kan være vanskelig å oppdage ultrasonografisk, spesielt dersom luft skygger foran kjertelen. Ultralyd er ikke spesielt godt egnet til å vurdere bukspyttkjertelens funksjon.

Få rask time til ultralyd av bukspyttkjertelen ved en av våre klinikker

Du kan få time til Diagnostisk Ultralyd av bukspyttkjertelen (pankreas) hos våre erfarne legespesialister. Ultralyd av bukspyttkjertelen inngår også som en del av Austad Diagnostikk sin Helsesjekk Ultralyd.

Austad Diagnostikk har klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, TrondheimFørde og Ulsteinvik. Vi har topp moderne utstyr og kort ventetid! Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies.