Skip to main content

Nyheter

Kampanje 10% rabatt i oktober

Helsesjekk med ultralyd – nå i Østfold!

10. juli 2019

Austad Diagnostikk har spesialisert seg på helsesjekk og ultralyd hos spesialister, og har fra tidligere 8 klinikker i Norge. Vi har opplevd at mange fra hele Østfold reiser til våre klinikker i Oslo. Det er derfor med glede å melde vi endelig kan åpne klinikk i Østfold fra september 2019!

På klinikken vil vi tilby helsesjekk og privat ultralyd. Det er ikke nødvendig med henvisning for å få time. Ved avdelingen vil du møte overlege og spesialist Magnus Raland og våre øvrige spesialister. Raland har lang erfaring som radiolog. I tillegg til å jobbe hos Austad Diagnostikk, er han overlege ved Sykehuset i Skien.

Unik helsesjekk

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk.

Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

Hvor finner du oss?

Du finner oss i Sarpsborg (Grålum), kort vei fra både Moss, Fredrikstad og Halden. Vi holder til i Tuneveien 89.

I tillegg til Østfold, finner du oss i OsloBergenTrondheimFørdeStavangerSkienTromsø og Ulsteinvik.

Klinikker i hele Norge

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.