Skip to main content

Nyheter

Kampanje 10% rabatt i oktober

Økt kapasitet med flere dyktige radiologer i Bergen!

6. september 2018

Austad Diagnostikk har utviklet og er ledende i Norge innen konseptet “helsesjekk med ultralyd”, og er en av de ledende private aktørene innen forebyggende helse og helsesjekker i Norge generelt – i 2013 tilbød Austad Diagnostikk helsesjekk hos én radiolog på Sunnmøre. I dag har vi tilknytning til 12 radiologer i Norge, og bare i 2017 utførte Austad Diagnostikk over 10 000 helsesjekker.

Nylig etablerte Austad Diagnostikk sin første klinikk i Bergen. Som følge av økt etterspørsel oppstod det likevel relativt raskt behov for økt bemanning på klinikken. I tillegg til spesialister Tor Austad og sønnen Gunnar Austad, har Austad Diagnostikk nå derfor inngått samarbeid med Christoph Schleer som er spesialist i radiologi og 20 års erfaring blant annet fra blant annet Haukeland Universitetssykehus og Haraldsplass. Slik legger vi til rette for at avdelingen i Bergen skal ivareta svært høy standard og samtidig bevare kort ventetid. Klinikken i Bergen ligger like på Danmarksplass, kun få meter fra Bybanen.

Unik helsesjekk

Du skal lete svært lenge etter en helsekontroll som gir så mye nyttig informasjon om helsen din på en så enkel og behagelig måte, og helt uten bivirkninger! Tilfredsheten hos de som benytter seg av helsesjekken er også svært høy, Austad Diagnostikk mottar kontinuerlig tilbakemelding fra alle kundene gjennom “Happy or not”, og hele 98-99 % er enten fornøyd eller svært fornøyd med denne grundige, men enkle testen! Dette er en tilfredshet vi kan være svært stolte av!

Helsesjekk med ultralyd er helt unik som helsekontroll da den tilbys av spesialist (røntgenlege) som ved hjelp av ultralyd undersøker kroppens organer og blodårer. Slik skiller undersøkelsen seg fra vanlige helsekontroller hos fastlege og bedriftslege, hvor legen først og fremst benytter blodprøver til å avklare om du er frisk. Ved hjelp av spesielt trenede øyne og topp moderne ultralydteknologi kan mange ulike sykdommer som kreft og åreforkalkninger oppdages før de gir symptomer og utslag på blodprøver.

Klinikker i hele Norge

Bestill Helsesjekk Ultralyd i Bergen, Førde, Oslo, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Ålesund.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.