Skip to main content

ULTRALYD Bergen

Privat ultralyd hos våre erfarne leger i Bergen.

Kampanje 10% rabatt i oktober

Diagnostisk ultralyd

En diagnostisk ultralydundersøkelse er en målrettet undersøkelse som egner seg godt til å diagnosere en rekke plager og problemstillinger. Avhengig av problemstilling, vil diagnostisk ultralyd innebære undersøkelse av:

  • De indre organer
  • Kuler eller hevelser
  • Bryst og armhuler hos kvinner
  • Vurdering av pulsårer
  • Undersøkelse av vener i leggen med tanke på blodpropp

Diagnostisk ultralyd brukes gjerne for å undersøke et spesielt område og kan være gunstig i situasjoner hvor det for eksempel har oppstått uforklarlig smerte i mage, en ny kul på halsen, eller ved endringer i stoffskifte.

Diagnostisk ultralyd er en trygg undersøkelse som utføres av en erfaren røntgenlege. Under undersøkelsen vil en av våre spesialister ta i bruk en ultralydprobe som blir plassert mot huden. Proben produserer lydbølger som danner ultralydbilder på skjermen.

Hos Austad Diagnostikk tilbyr vi diagnostisk ultralyd hos spesialist i Bergen. En slik undersøkelse kan bidra til å stille diagnoser og vurdere muskel og skjelettsystemet ettersom undersøkelsen gir masse nyttig informasjon som spesialisten vil vurdere.

Les mer

Helsesjekk med ultralyd

Hos Austad Diagnostikk tilbyr vi også privat helsesjekk. Under denne undersøkelsen vil en spesialist systematisk gjøre en undersøkelse av både organer og pulsårene i kroppen. Hensikten er å avdekke risikofaktorer og symptomer som bør følges opp, samt påvise allerede utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt.

Under en helsesjekk med ultralyd hos oss vil du få muntlig tilbakemelding på resultatene mens du er på våre kontorer på Bergen Storsenter. Det vil også bli skrevet en rapport som oppbevares i din journal hos oss.

Les mer 

Våre spesialister

Austad Diagnostikk har en bred kompetanse og erfaring innen ultralydundersøkelser. Fordelen med en lokal spesialist er at konsultasjon og eventuell oppfølging eller videre henvisning kan bli enda lettere og mer tilgjengelig. Under ultralydundersøkelsen vil du både få en muntlig tilbakemelding, samt en skriftlig tilbakemelding på resultatene som beholdes trygt i en journal hos oss.

Gunnar Austad
Gunnar Austad er utdannet ved Universitetet i Bergen fra 2001 til 2007. Han gjorde spesialisering innen radiologi ved Sykehuset i Førde og ved Akershus Universitetssykehus (AHUS). Han jobbet som overlege ved AHUS frem til 2016. Gunnar har jobbet hos Austad Diagnostikk fra 2013, nå jobber han både som radiolog og som daglig leder.

Gunnar Austad

Priser ultralyd Bergen hos spesialist

Helsesjekk ultralyd   2790,-
Diagnostisk ultralyd 1850,-,-
Kontroll innen 6 mnd. 990,-

Nyoppussede lokaler

nyoppusset venterom til ultralyd ved Austad Diagnostikk på Bergen Storsenter

Du finner oss sentralt i Bergen i nyoppussede lokaler i 4. etg på Bergen Storsenter. Her kommer du til komfortable venterom hvor du vil bli møtt av en av våre spesialister.

Adresse

Besøksadresse:
Bergen Storsenter (4. etg)
Strømgaten 8
5015 Bergen

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00