Skip to main content

Helsesjekk
Bergen

Privat helsesjekk hos
spesialist i Bergen.

Kampanje 10% rabatt i oktober

Helsesjekk

Austad Diagnostikk tilbyr helsesjekk hos spesialist i Bergen. En helsesjekk innebærer en rekke ulike undersøkelser. Resultatene fra helsesjekk vil bli vurdert av en lege som vil komme med tilbakemelding til deg. Du kan velge mellom 2 typer av helsesjekk ved vår klinikk i Bergen.

Helsesjekk Total

En full helsesjekk med Helsesjekk Total hos våre spesialister i Bergen inkluderer både “helsesjekk med ultralyd” hos røntgenlege, samt blodprøver, lungefunksjonstest, EKG og blodtrykk som blir vurdert av spesialist i allmennmedisin. En slik helsesjekk er en ekstra grundig kontroll av helsen.

Les mer om Helsesjekk Total

Helsesjekk med ultralyd

Helsesjekk med ultralyd er en konsultasjon hos spesialist som vil kartlegge risikofaktorer og eventuelle plager. I tillegg gjøres ultralyd for å se nærmere på kroppens organer og blodårer. Radiologen vil foreta en ultralydundersøkelse av dine indre organer i tillegg til pulsårer på hals, i magen og i lyskene. Bildene på skjermen tolkes direkte av legen og du får tilbakemelding om funnene med en gang. Etter timen, blir konklusjonene trygt samlet i en rapport og journal hos oss.

Les mer om helsesjekk med ultralyd

Våre spesialister i Bergen

Hos Austad Diagnostikk vil du bli møtt av erfarne spesialister som tar deg gjennom din helsesjekk. Du kan blant annet møte:

Gunnar Austad
Gunnar Austad er utdannet ved Universitetet i Bergen fra 2001 til 2007. Han gjorde spesialisering innen radiologi ved Sykehuset i Førde og ved Akershus Universitetssykehus (AHUS). Han jobbet som overlege ved AHUS frem til 2016. Gunnar har jobbet hos Austad Diagnostikk fra 2013, nå jobber han både som radiolog og som daglig leder.

Gunnar Austad

Priser på helsesjekk i Bergen

  • Helsesjekk med ultralyd
    2 790,-
  • Helsesjekk Total
    4 690,-

Nyoppussede lokaler

nyoppussede lokaler i Bergen

I Bergen har vi nyoppussede lokaler som ligger i 4. Etg på Bergen Storsenter.

Adresse

Besøksadresse:
Bergen Storsenter (4. etg)
Strømgaten 8
5015 Bergen

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00