Helsesjekk og rask utredning for ansatte i din bedrift!

Bedriftsavtale gir din bedrift og dine ansatte flere fordeler

Forebygg og oppdag eventuell sykdom på et tidlig tidspunkt

Helsesjekk hos Austad Diagnostikk er en omfattende undersøkelse som har som hensikt å avduke forhold hvor det er gunstig å forebygge for å unngå utvikling sykdom, og som kan oppdage allerede utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt/stadium. Resultatet er økt fokus på helse og sunn livsstil på kort sikt, og samtidig muligheten til å spare ansatte for kompliserte inngrep og behandlinger på lengre sikt!

Klinikker i hele Norge

Austad  Diagnostikk har klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Førde, Skien, Tromsø og Ulsteinvik. Dette gjør at vi har høy tilgjengelighet i store deler av Norge, uansett ved hvilke klinikk dine ansatte ønsker time. Dersom din bedrift har avtale med oss, vil vi også strekke oss langt for å finne timer som passer deg og dine ansatte best mulig!

Gunstig avtale for din bedrift og prioritert undersøkelse for dine ansatte

Ved å inngå bedriftsavtale med Austad Diagnostikk får dine ansatte tilgang til helsesjekk og diagnostisk ultralyd til en rimeligere pris. I tillegg får dine ansatte høy prioritet ved timebestilling hos oss, uansett årsak.

Helseundersøkelse med svært høy kvalitet

Alle som benytter våre tjenester er viktige for oss. Vi har fokus på å levere helsetjenester med høy kvalitet og har de som kommer til oss i fokus. Faktisk oppgir hele 99 % av de som har vært hos oss at de er enten fornøyd eller svært fornøyd med våre tjenester (se under). Legene du møter er alle spesialister med spesielt god kompetanse innen ultralyddiagnostikk. Ved å tilby dine ansatte avtale med oss gir du dem en tjeneste de vil sette stor pris på og ha god nytte av.

Helsesjekk

Kontakt oss

Dersom du vil høre mer om bedriftsavtale med oss kan du kontakte oss på mail (post@austaddiagnostikk.no) eller på telefon 70 01 16 72.

Vi trenger gjerne å vite hvor mange ansatte det skal tegnes avtale for, ved hvilke klinikk(er) det ønskes avtale og om man ønsker helsesjekk hvert eller annethvert år.

Austad Diagnostikk har ultralyd klinikker i OsloTrondheimBergenStavangerFørde, Skien, Tromsø, Østfold og Ulsteinvik

Austad Diagnostikk har ultralyd klinikk i Oslo, Stavanger, Bergen, TrondheimFørde, Skien, Tromsø, Østfold og Ulsteinvik. Her møter du våre erfarne røntgenleger med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk. Vi har topp moderne utstyr og kort ventetid. Du trenger ikke henvisning for å få time hos oss.