Skip to main content

ULTRALYD Ålesund

Erfarne ultralyd spesialister i Ålesund,
sentrale lokaler, kort ventetid.

Kampanje 10% rabatt i oktober

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd er en form for ultralydundersøkelse som egner seg godt til å diagnosere en rekke plager og ved undersøkelse av forskjellige problemstillinger. Diagnostisk ultralyd er en undersøkelse av en bestemt region og innebærer for eksempel undersøkelse av:

  • De indre organer
  • Bryst og armhuler
  • Pulsårer på halsen
  • Hovedpulsåren i magen

Diagnostisk ultralyd brukes gjerne for å undersøke et spesielt område og kan være gunstig i situasjoner hvor det for eksempel har oppstått uforklarlig smerte i mage, en ny kul på halsen, eller ved endringer i stoffskifte.

En slik ultralydundersøkelse kan blant annet være nyttig i tilfeller hvor det er oppdaget en ny kul på halsen, ved uavklarte magesmerter, eller ved endringer i stoffskifte.

Ultralydbildene på skjermen dannes av at en ultralydprobe blir plassert mot huden i området som skal bli undersøkt. Proben produserer lydbølger som lar oss se nærmere på strukturer i kroppen.

Hos Austad Diagnostikk i Ålesund vil en slik undersøkelse gjennomføres av en erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd. Vi tar deg trygt og godt gjennom undersøkelsen.

Les mer

Helsesjekk med ultralyd

Hensikten med en helsesjekk med ultralyd kan være å avdekke risikofaktorer og symptomer som bør følges opp, samt påvise allerede utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt.

Når du kommer til helsesjekk med ultralyd på våre kontorer i Ålesund vil du bli møtt av en av våre spesialister som vil gjøre ultralydundersøkelser på blant annet stoffskiftekjertelen på halsen, lymfebaner, bryst og armhuler, bukspyttkjertelen, lever, galleblære, nyrer og urinveier, prostata, testikler, livmor og eggstokker.

Legen vil vurdere resultatene fra undersøkelsen og du vil få en muntlig tilbakemelding, samt en skriftlig tilbakemelding som beholdes trygt i en journal hos oss.

Les mer 

Vår ultralyd spesialister i Ålesund

Gunnar Austad
Gunnar Austad er spesialist innen radiologi. Han har jobbet som overlege ved Akershus Universitetssykehus (AHUS) hvor han jobbet frem til 2016. Gunnar Austad har jobbet hos Austad Diagnostikk siden 2013 og jobber i dag både som daglig leder og radiolog i Ålesund.

Gunnar Austad

Priser ultralyd Ålesund hos spesialist

Helsesjekk ultralyd 2790,-
Helsesjekk Total 4690,-
Diagnostisk ultralyd 1850,-
Kontroll innen 6 mnd. 990,-
Tidlig ultralyd gravid 1850,-

Austad Diagnostikk sin klinikk i Ålesund sentrum

Adresse

Besøksadresse:
Apotekergata 9b,
6004 Ålesund

Vi holder til i flotte lokaler i Apotekergata 9B i Ålesund sentrum. Du finner oss i 2. Etg.

Åpningstider

mandag til fredag 08.00 til 21.30
lørdag og søndag 10.00 til 17.00